FORD BEMUTATJA A ‘RANGER RAPTOR ASSAULT SCHOOL’-T: EGY TEREPJáRó KéPZéST A 2024-ES úJ PICKUP TULAJDONOSAINAK

A Ford egy új kezdeményezést indít a 2024-es Ranger Raptor pickup tulajdonosainak, amelyet “Ranger Raptor Assault School” néven ismert, és amely a terepjáró készségekre összpontosít.

Utah államban található, ez az egynapos iskola ingyenes képzést kínál a jármű tulajdonosainak, beleértve olyan tevékenységeket, mint a sziklamászás és a Baja-versenyzés. A cél, hogy lehetővé tegye a sofőrök számára, hogy teljes mértékben kiaknázzák a Ranger Raptor potenciálját, fejlesztve terepjáró vezetési készségeiket és önbizalmukat.

A kurzus, amely a Ford arra irányuló erőfeszítéseinek részét képezi, hogy egyedi élményeket nyújtson ügyfeleinek, magában foglalja a gyakorlati és elméleti oktatást, valamint a teherautók, a biztonsági felszerelések és a gumiabroncsok biztosítását.

Ez a kezdeményezés tükrözi a Ford elkötelezettségét amellett, hogy biztosítsa a tulajdonosok felkészültségét a Ranger Raptor képességeinek kezelésére, egy olyan járművet, amely jelentősen magasabb alapárral büszkélkedik a standard Rangerhez képest.

Egy erőteljes motorral és kihívásokkal teli terephez hangolt futóművel a Ranger Raptor izgalmas élményt ígér a terepjáró rajongóinak.

2024-03-26T03:17:04Z dg43tfdfdgfd