VIDEó: AZ OROSZ Z-STS AKHMAT PáNCéLOZOTT JáRMű IMPROVISZáLT DRóNVéDELMET KAP

Oroszország bemutatta legújabb “fejlesztését a védelmi technológiában”, a páncélozott járművet, a Z-STS Akhmat-ot, amelyet “cár tüze” néven emlegetett improvizált védelemmel láttak el a dronok elleni támadások ellen.

+ Kattintson ide a videó megtekintéséhez

A közösségi médiában közzétett videó teljesen befedett hálókkal mutatja a járművet a felső, hátsó, elülső és oldalsó projekciókon.

+ Videó: Elfogott ukrán Leopard harckocsi Moszkvában lesz kiállítva

A járműnek egyetlen ajtaja van a hátsó részen, amely mind be- mind kijáratként szolgál, egy jellemző, amely bár növeli a védelmet a kamikaze drónok ellen, bonyolíthatja és lassíthatja a csapatok és az legénység ki- és beszállását, és potenciális veszélyeket jelenthet a harcok során.

Ezek a tervezési megközelítések nem újdonságok az orosz hadseregben. Nemrégiben arról számoltak be, hogy az orosz járműveket, beleértve az Orikhiv felé tartó Ural teherautót, drónok elleni hálókkal látták el, amelyek az egész hajótakarót lefedik, és védelmet nyújtanak a támadások során.

Továbbá arról számoltak be, hogy az orosz megszálló erők a Donbassz régióban fémlemezekkel és elektronikus harcászati rendszerekkel felszerelt tankokat használnak a drónok elleni védelem növelése érdekében.

+ Kattintson ide a többi Ukrajnai háborúval kapcsolatos videó megtekintéséhez

Forrás: mil.in.ua. Ezt a tartalmat mesterséges intelligencia segítségével hozták létre és a szerkesztőség ellenőrizte. Fotó és videó: Telegram milinfolive

2024-04-24T17:04:16Z dg43tfdfdgfd