Autók

Trending:


Rolls-Royce bemutatja a ‘Spirit of Expression’ sorozat egyedi luxusautóit a Pekingi Autókiállításon

A Rolls-Royce bemutatott három új személyre szabott ultra-luxusautót a "Spirit of Expression" sorozat részeként a Pekingi Autószalon előtt.


Marc Marquezé a pole a MotoGP Spanyol Nagydíján!

A Gresini Ducati versenyzője, Marc Marquez szerezte meg az első rajthelyet a Spanyol Nagydíjra, az első sorba pedig még Bezzecchi és Jorge Martin fért oda.


A 1977-es Ford F-250 megmentése 35 év után egy pajtából, és meglepetést okoz

Egy 1977-es klasszikus Ford F-250 Custom-et megmentettek, miután 35 évig elhagyatva volt egy pajtában, mindössze több mint 27 000 kilométerrel az óráján.


Magyar fejlesztők alakítják a jövő járműkommunikációs megoldásait

Nemcsak egy autó, hanem egy kerékpár is kommunikálhat és segíthet a baleset elkerülésében.


Zonsen bemutatja 2 új minikerékpárját

A kínai gyártó, a Zongshen, mostantól Zonsen néven mutatta be új minikerékpárjait a piacon: a Zonsen ZS 150 Mini Panda scrambler és café racer verziókat.


A Haasnál még nem biztosak magukban, Imolában tesztelni fognak

A Haas csapata összehasonlító tesztetek fog majd végezni az Emilia-Romagna Nagydíj szabadedzései során, hogy tisztább képet kapjanak a legutóbbi fejlesztéseik hatékonyságáról.


Autókereskedő alkalmazott súlyos balesetet szenvedett egy Ferrari F40-nel Németországban

Egy luxus autókereskedés alkalmazottja szerencsétlen balesetet szenvedett egy Ferrari F40-nal egy németországi alagútban.


Egy turistákkal teli autó tetején esett egymásnak a szerelmes oroszlánpár

Videó is készült az esetről.


Tömegkarambol az M7-esen: feloldották az útzárat

Helyreállt a forgalom.


Ismerd meg a CF Moto 450 CL-C-t: képek, műszaki adatok és unboxing videó

CF Moto bővíti A2-es jogosítvánnyal rendelkező könnyű motorkerékpárjainak kínálatát a CL-C 450 modell piacra dobásával, amely egy kifinomult bobber dizájnt kínál.


Albon: várjuk a fejlesztéseket, melyekkel megoldhatjuk az idei autó problémáit

Alex Albon elismerte, hogy a Williams autójának idei gondjaira nincsen „azonnali” megoldás, így a soron következő fejlesztésektől várnak majd némi előrelépést.


Így fest Lando Norris arca a sérülése után (képek)

Nemrég kicsit túltolta a bulizást a McLaren versenyzője, Lando Norris, ez pedig nyomot is hagyott az arcán – friss képek Norrisról a cikkben.


Az elektromos autózás jövőjéről egyeztetett a Tesla-vezér és a kínai miniszterelnök

Elon Musk azután utazott Pekingbe, hogy a kínai hatóságok engedélyezték a Tesla önvezető szoftverjének használatát az országban. View on euronews


Csapatot vált a magyar tehetség, a spanyol bajnokságban folytatja a versenyzést

Az a cél, hogy 2029-re eljusson a Formula–1-be.


Piastri megnevezte a McLaren legnagyobb problémáját

Oscar Piastri szerint a McLarennek jobban meg kéne vizsgálnia, miért „ugrál fel és le” ilyen szélsőségesen a teljesítményük a Forma-1-ben.


A Zontes 7 új motorbiciklit indít a hazai piacra, ellenőrizze az árakat

A Zontes ezen a csütörtökön, április 25-én indít 7 új motorbiciklit, mindegyik a 350 köbcentis kategóriában.


Vasseur: Miamiban ismét versenyképes lesz a Ferrari

Frederic Vasseur a tavalyi évben szerzett adatokra támaszkodva úgy véli, hogy a Ferrari jobban fog teljesíteni Miamiban, ahol a csapat új névadó szponzora is bemutatkozik az autón.


Lucid Air Sapphire és Tesla Model S Plaid sebességet tesztel egy gyorsulási versenyben

Egy videó összehasonlította a Tesla Model S Plaidet és a Lucid Air Sapphire-t, a két leggyorsabb szedánt a piacán, egy mintegy 400 kilométeres gyorsulási versenyben.


Az Audi is leigazolná Neweyt? – „Az F1 nem egyemberes show”

Az Audi F1-es ügyvezetője, Andreas Seidl is elmondta véleményét arról a spekulációról, hogy akár ők is komoly ajánlatot tehetnek a Red Bull tervezőjének, Adrian Neweynak.


Vissza a múltba – már kékben pózolnak a Ferrari versenyzői (videó)

Ahogy arról kedden beszámoltunk, a Ferrari egyedi festéssel készül a Miami Nagydíjra, megünnepelve a márka amerikai jelenlétének 70. évfordulóját. A tematika a tradíciók, a történelem és ezáltal a kék szín köré épül, amelyet már a pilóták új ruházatán is megcsodálhatunk.


A Honda elmondta, hogy áll most a 2026-os motorprojektjük

A Honda 2026-os Forma–1-es motorfejlesztése „a terv szerint halad”, miközben a munka során a kezdeti fókuszt az elektromos komponensek jelentik.


Megvan, ki lesz az Audi egyik versenyzője – sajtóhír

Nagyon úgy tűnik, hogy a 2026-ban érkező Audi elhatározta, kiket szeretne a csapatában tudni, és az egyik kiszemelt pilóta esetében már csak az aláírás hiányzik. Több forrás szerint is Nico Hülkenbergről van szó.


Szörnyethalt egy motoros és utasa Baranyában

Feltehetően egy elvétett előzés miatt vesztették életüket.


Miamiban érkezik a McLaren első komoly fejlesztése, de…

A wokingi gárda csapatvezetője, Andrea Stella elmondta, hogy a McLaren által Miamiba vitt fejlesztési csomag „észrevehető” lesz, de nem lesz annyira átfogó, mint a nagy ugrást hozó 2023-as.


Videó: M1 Abrams tank elfogva Ukrajnában és trófeaként kiállítva

Első alkalommal az orosz erők eltávolították egy kikapcsolt, amerikai gyártmányú M1 Abrams tankot az ukrajnai háború frontvonaláról.


Eladó Senna hírhedt Hondája

A háromszoros Forma-1-es világbajnok, Ayrton Senna legendás Honda NSX-e eladósorba került, a brit tulajdonos félmillió fontot, azaz kb. 215 millió forintot kér érte.


Az Aston Martin jelentős tulajdonrészének eladására készülhet Lawrence Stroll

Az Aston Martin Forma-1-es csapatának tulajdonosa, Lawrence Stroll sajtóértesülések szerint tulajdonrészének egy jelentős hányadát készül értékesíteni.


Paul McCartney meglepetést okozott, amikor Los Angelesben egy Chevrolet Corvette C5-t vezetve bukkant fel

A brit zenész Paul McCartney, akit a The Beatles zenekarral folytatott karrierje tett híressé, nemrégiben egy automata Chevrolet Corvette C5 vezetésénél láttak.


Miamiban is jelenése lesz a Ferrarinak és az Aston Martinnak a versenybíróknál

Az Aston Martin felülvizsgálati kérelmet nyújtott el a Forma-1 Kínai Nagydíjának sprintversenye után Fernando Alonsónak kiosztott büntetéssel kapcsolatban.


A Shelby American bemutatja a 2024-es Super Snake-t, amelynek teljesítménye akár 830 lóerő és limitált gyártású

A Shelby American bemutatta a 2024-es Super Snake-et, egy rendkívül erős változatát a Mustangnak az S650 modell alapján.


„Elég a kifogásokból” – mondja Hamilton kapcsán a korábbi tervező

Az egykori F1-es autótervező, Gary Anderson szerint túl sok a kifogás mostanság Lewis Hamilton teljesítménye körül, miután Kínában egy újabb vakmerő változtatás félrevitte a hétvégéjét.


Az Aston Martin biztosra veszi, hogy Newey a Ferrarihoz tart

Craig Slater, a Sky F1 munkatársa bennfentes információkra hivatkozva elárulta, hogy az Aston Martin szerint Adrian Newey a Ferrarinál fogja folytatni a pályafutását a jövőben.


Ocon szerint a "fogyásra" ítélt Alpine jól vizsgázott

Esteban Ocon szerint bizakodásra adhat okot a csapat Kínában mutatott teljesítménye, ami elsősorban az autó súlyával kapcsolatos könnyítés számlájára írt.


Marc Marquez: Remélem, most kezdődik a második életem

A Gresini Ducati versenyzője, Marc Marquez vasárnap szerezte meg az első ducatis nagydíjdobogóját, ezt követően pedig azt mondta, reméli, most kezdődik a második élete.


Rosberg szerint a Netflixnek "mázlija" volt a Drive to Survive-val

A Drive to Survive-nak hatalmas hatása volt a Forma-1 egyre nagyobb sikerére világszerte, de Nico Rosberg szerint a Netflixnek „mázlija” volt a sorozattal.


A Hondát „nagyon meglepték” a Red Bull autójának „hihetetlen” módosításai

A Red Bull az idei szezonra jelentősen változtatott az autója koncepcióján, ami rendkívül bátor döntésnek bizonyult a tavalyi sikereiket figyelembe véve. A Honda is azok között volt, akik „nagyon meglepődtek” ezen.


Newey valóban a Ferrarihoz tart? Így vélekedik a korábbi pilóta

A Red Bullnál továbbra is meglévő belső feszültségek talán ahhoz fognak vezetni, hogy az alakulat sztártervezője, Adrian Newey majdnem 20 év után elhagyja őket. Tényleg a Ferrari lehet az úti célja?


Új busz-szörf trend New Yorkban növeli a biztonsági aggodalmakat

Az autóbuszokon való szörfözés trendje New Yorkban, az Egyesült Államokban, újabb veszélyes kalandot jelent a fiatalok számára


Új fejtámláktól az új padlólemezekig: Milyen újdonságokat láttunk a Kínai Nagydíjon?

A Forma-1-es sprinthétvégék intenzitása miatt a csapatok ritkán hoznak ide fejlesztési csomagokat, mert kevés idő van rendesen tesztelni őket. A Forma-1 idei szoros csatái miatt azonban mindenki tudja, mennyit jelent egy kisebb javulás is.


Durva felvételek: kettészakadt egy balesetező Mercedes Szegeden

A sofőr kirepült az autóból, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.


Újabb nagy szponzor érkezését jelentette be a McLaren

A hétvégi Miami Nagydíj előtt a McLaren istállója bejelentette, hogy több évre szóló partneri megállapodást kötöttek az egyik leghíresebb online piactérrel, az eBayjel.


Mercedes-Benz piacra dobja a 2025-ös G-osztályú EV-t robusztus tervezéssel és innovatív elektromos technológiával

A Mercedes-Benz 2025-ben új modellt mutat be az elektromos járművek piacán, a G-osztályú EV-t, amely hivatalosan G580 EQ Technológiaként ismert.


Bemutatkozott a Formula E vadonatúj versenyautója

A Formula E hivatalosan is leleplezte a Gen3 Evo névre keresztelt új autóját, amelyet a következő szezontól kezdődően fognak használni, és amely jelentős teljesítménynövekedést ígér elődjéhez képest.


Autó gurult a Dunába Rácalmásnál

Búvárok közelítették meg a járművet.


Marquez: Egy 20 centis folt okozta a vesztemet

Marc Marquez saját bevallása szerint egy apró folton csúszott meg, amit szemmel alig lehetett látni, végül ez okozta a vesztét. A spanyol azonban magabiztosnak érzi magát, örül, hogy újra versenyképes.


Alig maradt talpon valaki a MotoGP őrületes Jerezi sprintjének végére!

A Pramac motorosa, Jorge Martin nyerte a MotoGP Spanyol Nagydíjának sprintfutamán, amelyen a mezőny közel fele, köztük Marc Marquez és a bajnoki címvédő, Francesco Bagnaia is elestek.


Megérkezett a Ferrari "kék" festése Miamira!

A Ferrari leleplezte a hétvégi Forma-1-es Miami Nagydíjra készített különleges festését, mely a megszokott vörös mellett kék elemeket is tartalmaz.


Megérkezett a Netflix Senna-sorozatának első trailere

A Netflix közzétette az első trélert a Forma-1 brazil legendájának, Ayrton Sennának az életéről készült új sorozatáról.


Aston Martin: Az időmérőn vagyunk a legerősebbek

Tom McCullough, az Aston Martin teljesítményéért felelős igazgatója kijelentette, hogy az Aston Martin arra törekszik, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt a kvalifikációs tempó, illetve a versenytempó között.


A Kia bemutatja az új Tasman teherautó első hivatalos képét

A Kia bemutatta az új teherautójának első hivatalos képét, amelyet Tasman néven neveztek el.