MEGVAN, MELYIK HAAS-PILóTA KAPJA MEG HAMARABB A NAGY FEJLESZTéSI CSOMAGOT

A Haas F1-es csapata meglehetősen erősen indította a szezont: míg tavaly az utolsó helyen végzett a konstruktőrök között az amerikai istálló, addig idén 4 forduló után 4 pontjuk van, ezzel a hetedik helyen áll a Komacu Ajao vezette csapat.

A csapatfőnök már korábban elmondta, hogy a tervezettnél korábban, Kínában jön az idei első fejlesztési csomagjuk, azonban ezt még csak egy pilóta fogja megkapni, az Auto Motor und Sport pedig további részleteket vél tudni ennek kapcsán.

Még több F1 hír:Így érhet véget Andrettiék projektje? – az F1 komolyan keresztbe tehet nekik (sajtóhír)

A német lap szerint először Kevin Magnussen kocsijára fognak felkerülni az újdonságok, Nico Hülkenberg pedig az Emilia-Romagna Nagydíjtól használhatja az új alkatrészeket, vagyis két versenyhétvégével később.

A fejlesztésektől a nyers teljesítmény javulását, valamint a versenyen nyújtott teljesítmény javulását is várják, ezt követően pedig a nagyobb leszorítóerőre fog törekedni a Komacu vezette csapat.

Eközben az F1-es kommentátor távozásra szólította fel a pilótát, míg kiderült, mikor debütálhat a Ferrari 2.0-s verziója.

2024-04-14T10:20:48Z dg43tfdfdgfd