BOTTAS: A "LáTHATATLAN" TELJESíTMéNYEM ELLENéRE ERőS VAGYOK

Továbbra sincs eldöntve, hogy ki lesz Nico Hülkenberg csapattársa. Sajtóhírek szerint a fő kiszemelt az a Carlos Sainz, aki idén kiváló formában áll rajthoz hétről hétre a Ferrarinál, ám a spanyolnak 2025-re nem lesz maradása Maranellóban.

minden erejével azon van, hogy bizonyítsa, megéri leigazolni őt a jövőben is, hiszen egy gyári csapattal a háta mögött ismét képes lenne az elmondása szerint akár a futamgyőzelmekért is harcba szállni.

„Azt hiszem, azok az emberek, akik a részletekbe néznek, és megpróbálják megnézni az egyes versenyzők teljesítményét, megértik, amit látnak” – jelentette ki sejtelmesen Bottas a onestopstrategy.com közlése alapján.

„De az is igaz, hogy amikor nem gyűjtesz pontokat, akkor bizonyos értelemben szinte rejtve maradsz” – utalt arra, hogy elmúlt időszakban még csak a közelébe sem nagyon tudtak kerülni a TOP10-es pontzónának.

„Úgy érzem, hogy eddig volt néhány jó kvalifikációm és futamom, de valami mindig történt, akár bokszkiállás volt, akár valami más. Csak annyit tehetek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtom” – tette hozzá Bottas.

Bottas több alkalommal kijelentette már, hogy a Mercedes után a Sauber igazi felüdülése volt számára, hiszen végre kötöttségek nélkül állhat rajthoz. A finn azonban vélhetően csakis az Audira támaszkodhat a jövőben, ha az F1-ben akar maradni, máskülönben más sorozatokban kellene folytatnia.

„Csak annyit tehetek, hogy megmutatom a képességeimet, de mostanában jól érzem magam, szóval remélem, hogy a megfelelő emberek figyelnek. Biztosan tudják, hogy mit csinálok” – zárta le a gondolatait a Mercedes egykori pilótája.

Eközben az RB bemutatta az igazán merészre sikeredett autófestését, amely egy igazi színkavalkád lett. A csapat F1-es konstrukciójáról készült képeket itt lehet megtekinteni.

2024-05-02T07:30:39Z dg43tfdfdgfd