ÚJ VILáGBAN PRóBáLJA KI MAGáT CHARLES LECLERC

Charles Leclerc új kalandba vágja a fejszéjét, ami vélhetően egy fagyizó lesz a Milano Today szerint. Az már kiderült, hogy a hely neve „LEC” lesz, azonban arról még nem ejtett szót az ötszörös futamgyőztes, hogy pontosan milyen ételt lehet fogyasztani nála.

A projektben három partnere lesz: Federico Grom, Guido Martinetti és Nicolas Todt. Előbbi kettő a Grom fagyizólánc alapítói, Nicolas Todt pedig Leclerc menedzsere és Jean Todt fia.

Még több F1 hír:A Ferrarinak bármit meg kéne adnia Verstappenért, mert „három tizedet” ér

Az új projekttel kapcsolatban már ki is adott Leclerc egy sajtóközleményt, azt viszont még nem árulta el benne, hogy valóban egy fagyizót fog-e nyitni:

„Ez a projekt nagyon különleges számomra: egy új, nagy kaland, amelyet a versenypályán kívül vállaltam. Profi sportolóként létfontosságú számomra az egészséges életmód fenntartása, ahol a teljesítményem erősen kötődik az elkötelezettséghez, az edzéshez és a fittséghez.”

„Ez azonban nem akadályoz meg abban, hogy megengedjek magamnak egy kis tiltott élvezetet, különösen egy olyan ételt, amelyet imádok. Talán már rá is jöttél, hogy melyik életről van szó” – áll a sajtóközleményben.

Eközben holland szakértők szerint a Ferrarinak bármit meg kellene adnia Verstappenért, míg több partnere is távozhat a Mercedesnek.

2024-03-29T11:11:45Z dg43tfdfdgfd