VIDEó: A TESLA úJ SPORTüLéSEKET INDíT A MODEL S PLAID SZáMáRA

A Tesla új Sportüléseket indít a Model S Plaid számára Észak-Amerikában. Videó és fénykép: Reprodukció Twitter @Tesla

A pályák inspirációjából az új sportülések a Tesla-tól megnövelt oldalsó megerősítéssel rendelkeznek a nagyobb támogatás érdekében.

+ Kattintson ide a videó megtekintéséhez

Az ülések magas teljesítményű marhabőrrel rendelkeznek az oldalsó megerősítéseken a jobb fogás érdekében, és egyedülálló összetett díszítő felülettel rendelkeznek a háttámla közepén.

+ Növekvő feszültségekkel Oroszországgal, Albánia erősíti védelmét az Egyesült Államokból származó Javelin rakéták beszerzésével

Az ülések továbbra is ugyanazt a kényelmet kínálják, mint a Model S, és 12 állású elektromos beállítással, fűtéssel és szellőztetéssel.

Az összes Model S Plaid, amelyet 2024. április 1-jétől gyártanak, alapfelszerelésként új sportülésekkel rendelkeznek. Az ülések már elérhetők az online konfigurátorban. A Model S Plaid a webhelyen induló 86 000 $-tól kapható.

A Tesla ezekkel a sportülésekkel még vonzóbbá és kényelmesebbé kívánja tenni a Model S Plaid tulajdonosainak vezetési élményét, miközben elkötelezettségét az innováció és a kiválóság iránt fenntartja az autótervezés területén.

Videó és fénykép: Reprodukció Twitter @Tesla – Ez a tartalom mesterséges intelligencia segítségével lett létrehozva

2024-04-12T13:31:00Z dg43tfdfdgfd