VIDEó: 1,3 MILLIó DOLLáR éRTéKű MCLAREN SENNA üTKöZöTT LOS ANGELESBEN EGY MANőVER SORáN

Egy 1,3 millió dollár értékű McLaren Senna egy épületnek ütközött, miközben látványos manőverekkel próbálta lenyűgözni a tömeget.

+ Kattintson ide a videó megtekintéséhez

Az eset a Ventura Boulevardon, Los Angeles Woodland Hills nevű részén történt Kaliforniában, az Egyesült Államokban, amikor a sofőr elvesztette az uralmát egy “donut” manőver közben az út közepén.

Az autó egy Lexus autószalon homlokzatának ütközött, jelentős károkat okozva a szuperautó elején, ami egy parkoló Toyota Camry-nek is nekiütközött.

A balesetről készült videót először a Reddit oldalon osztották meg, és vírusként terjedt el a közösségi médiában, bemutatva, hogy a McLaren Senna miként veszíti el az irányítást és ütközik a járdaszegélynek, mielőtt az épületnek csapódna. A felvétel a baleset okozta károkat is megmutatja, az összeroncsolt első lökhárítóval és a láthatóan sérült jobb első kerékkel.

A sofőr azonosítása szerint Edmond “Mondi” Barseghian, egy YouTuber, aki korábban azért vált ismertté, mert egy Hummer EV-t tönkretett, miután csak körülbelül 14 km-t vezetett vele.

Forrás: Motor1.com. A tartalom AI segítségével készült, és a szerkesztőség által lett átnézve.

2024-05-03T20:14:38Z dg43tfdfdgfd