SEBESTYéN BALáZSNAK EGY óRáN BELüL SIKERüLT TöNKRETENNIE EGY KöZEL 70 MILLIóS LUXUSAUTóT

Sebestyén Balázs egy órán belül komoly kárt okozott egy kölcsönkapott, közel 70 millió forint értékű luxusautóban, miután beragadt a slusszkulcs a kesztyűtartóba. Nem mindennapi módon oldották meg a problémát.

Sebestyén Balázs újabb érdekes kalandba keveredett: a népszerű műsorvezető a reggeli rádióműsorában osztotta meg a hallgatókkal, hogy hogyan sikerült egy órán belül komoly kárt okoznia egy 70 millió forint értékű luxusautóban, amelyet tesztelésre kapott. Mint azt a mai nap folyamán korábban mi is megírtuk, Sebestyén egy 69 millió 721 ezer forint értékű, 525 lóerős elektromos Mercedes-Benz  EQS 580-as modellt vezethetett a múlt hétvégén.

A műsorvezető nem sokáig élvezhette a sebességet, ugyanis már az első órában bekövetkezett egy igencsak kellemetlen incidens. „Egy óra sem telt el, és már vihettem is vissza a szervizbe, mert beragadt a slusszkulcs a kesztyűtartóba.

Ott ülsz egy ilyen drága autóban, és eszedbe sem jut, hogy ilyen hamar baj lesz”

– mondta Sebestyén Balázs, amikor részletezte a kellemetlen helyzetet. A műsorvezető szerint a gondot egy üveg kesztyűtartóba rakott ital okozta, amelyet egy hallgatójától kapott a rádiónál. „Az ital eldőlt és beakadt a zárba. Nem tudtuk kinyitni, így végül a szervizben egy 10 x 10 centis lyukat vágtak, hogy hozzáférjenek. Nem voltam boldog, amikor ezt hallottam” – részletezte a történteket Sebestyén. Hozzátette, az ügy azért is kellemetlen, mert a Mercedes így jelentős anyagi kárt szenvedett.

(Blikk)

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Papajcsik Péter/Index)

2024-04-15T15:10:31Z dg43tfdfdgfd