MéTEREKET ZUHANT AUTóJáVAL EGY RéSZEG SOFőR MISKOLCON

Egy erősen ittas férfi egy felüljáróra akart felhajtani, de a tervezett manővert nem sikerült kiviteleznie, így hatalmasat zuhanva a felüljáró melletti füves területre zuhant gépjárművével. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők sokkos állapotban szállították kórházba.

Rosszul hajtott a felüljáróra, majd több métert zuhant egy részeg autós a kocsijával Miskolcon. Az autó hatalmas sebességgel ment, és a baleset után szinte a darabjaira tört, a férfi súlyosan megsérült – számolt be a Tények. A baleset csütörtök este történt az egyik miskolci felüljárónál.

A baleset következtében az autónak kifordultak a kerekei, betört a szélvédője, megroncsolódott az oldala, a hátsó ajtaja pedig kiszakadt a helyéről.

A Tények animáción mutatta be a balesetet. Eszerint a sofőr Kazincbarcika felől érkezett hatalmas sebességgel. Fel akart hajtani a felüljáróra, de elvétette, és a füves területre csapódott. Jól látszik, a partoldal megdobta az autót, ami a levegőben megpördült, majd a szemben lévő füves területen a kerekein landolt.

A szörnyű balesethez azonnal riasztották a tűzoltókat, akiknek le kellett vágni az autó tetejét, hogy ki tudják szabadítani a részeg férfit.

Az egységek feszítővágóval megbontották az autó oldalát, eltávolították a tetejét, majd kiemelték a roncsból a sofőrt, és átadták őt a mentőknek

– mondta Dojcsák Dávid, a katasztrófavédelem szóvivője.

A férfi súlyos sérüléseket szenvedett a karján és a fején, a mentők sokkos állapotban szállították kórházba.

„Azonnal riasztottuk a miskolci rohamkocsit. Egy sérültet láttak el, egy férfit, aki agyrázkódást, kartörést szenvedett, felmerült a belső sérülések lehetősége is. Azonnal traumatológiai osztályra vitték” – mondta Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője.

Lakiteleken és Felsőtárkányon is súlyos baleset történt csütörtökön. Utóbbinál egy idős házaspár súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították őket.

2024-05-04T07:35:59Z dg43tfdfdgfd