LAMBORGHINI BEMUTATJA A HURACáN KüLöNLEGES éS LIMITáLT KIADáSáT: STJ

A Lamborghini bejelentette a Huracán STJ megjelenését, amely a Super Trofeo Jota rövidítése, a tízéves szuperautó különleges végkiadása, mindössze 10 darabban készült.

+Furcsa egybeesés! A Ford visszahívja a Broncosokat OJ Simpson halálának napján

+Pilóta vírusossá vált a TikTokon, miközben a turbulenciát magyarázza: ‘a repülés természetes része’

+Videó: A Tesla új sportüléseket vezet be a Model S Plaidhez

Ez a modell jelentős fejlesztéseket tartalmaz, beleértve a jobb tapadású gumiabroncsokat, az új lengéscsillapítókat és az aerodinamikai beállításokat a teljesítmény maximalizálására. A Huracán STO alapján a STJ még gyorsabb lesz, köszönhetően a mechanikai és aerodinamikai fejlesztéseknek.

A Lamborghini Huracán STJ egy 5,2 literes V-10 motorral rendelkezik, ami 631 lóerőt biztosít, a kabin mögött helyezkedik el és egy hétsebességes kettős kuplungos automata váltóval van összekapcsolva. Emellett az új, négyirányban állítható lengéscsillapítók nagyobb kontrollt és vezetési élményt nyújtanak, míg a Bridgestone Potenza versenygumik további tapadást biztosítanak.

Az aerodinamikai változtatások, beleértve a felülvizsgált első légterelőt és a beállítható hátsó szárnyat, növelik a leszorítóerőt anélkül, hogy veszélyeztetnék a jármű egyensúlyát.

Forrás: Car and Driver Ez a tartalom AI segítségével készült

2024-04-13T20:57:24Z dg43tfdfdgfd