GEPARDA: A VOLKSWAGEN KüLöNLEGES úJ JáRMűVE HáROMKEREKűVé ALAKíTVA A FIATALOK MEGNYERéSéRE

Geparda: A Volkswagen különleges új járműve háromkerekűvé alakítva a fiatalok megnyerésére (Volkswagen / Motor1.com)

Egy furcsa Volkswagen nagy feltűnést kelt az autórajongók körében: a Geparda, amely a Volkswagen Up! modellből származik

A németországi fiatalok számára tervezve, akik a lehető leghamarabb vezetni szeretnének, ez a hatchback átalakul egy háromkerekűvé, bár tévesen sorolják ezen kategóriába egy plusz hátsó kerék miatt.

A Geparda mögött álló cég állítja, hogy módosították a vázat a jármű stabilitásának javítása érdekében az egyedi hátsó tengely beszerelése után, beleértve egy stabilizátort és módosított rugókat.

Egy 1,0 literes szívómotorral felszerelve a Geparda szerény 20 lóerőt kínál, ami jelentős csökkenés az eredeti 59 vagy 74 lóerős opciókhoz képest. Ennek ellenére a jármű elérheti a körülbelül 100 km/h sebességet.

A Geparda dobos fékekkel van felszerelve hátul, tárcsafékekkel elől, légzsákokkal, ABS-szel és ESP-vel, és akár négy személyt is képes befogadni. Körülbelül 21 650 dolláros áron a cég már elkezdte az első járművek szállítását, alternatívát kínálva a vezetni vágyó fiatalok számára.

Forrás: Motor1.com

2024-03-28T23:08:35Z dg43tfdfdgfd