FEDEZZE FEL A VáLTOZáSOKAT AZ öTöDIK GENERáCIóS HYUNDAI SANTA FE-BEN

Hyundai Santa Fe 2024: új jellemzők és innovációk kiemelkednek az SUV ötödik generációjában (Instagram @Hyundai)

A Hyundai Santa Fe 2024 több figyelemre méltó jellemzőt kínál a közepes méretű SUV-jának ötödik generációjában.

+A Peugeot bemutatja az új e-5008 SUV-t és a 7 személyes 5008-at elektromos és hibrid lehetőségekkel

+Videó: Az ukrán csapatok sikeresen használják az autonóm FPV drónt először

+Videó: Oroszok dokumentálják az Ukrániaban megsemmisült Abrams tank képeit

Egy négyzetesebb tervezéssel és kalandosabb javaslattal ez az új modell arra törekszik, hogy felfedezze a földúti terepeket, miközben megőrzi azokat a kényelmi szolgáltatásokat, amelyek vonzóvá teszik az aszfalton előnyben részesítő vásárlók számára.

Érdemes kiemelni az H alakú stíluselemeket, mind külsőleg, mind belsőleg, valamint az új C-oszlop támaszokat, amelyek megkönnyítik a tetőhöz való hozzáférést a rakomány szállítása céljából.

Emellett a 2024-es Santa Fe olyan innovációkat hoz, mint az UV-C sterilizációs rekesz a személyes tárgyakhoz, dupla vezeték nélküli telefon töltők és egy behajtható harmadik üléssor, növelve az SUV sokoldalúságát.

Az elülső Relaxation Seats, vagyis a Relaxation Seat, egy kényelmi szintet kínál, amely összehasonlítható egy dőlő karosszékével, míg a második sor ülései elektromos beállításokkal és fűtési funkciókkal rendelkeznek.

Ezenkívül a Santa Fe rendelkezik haladó vezetéssegítő technológiákkal, például a Highway Driving Assist II-vel, amely automatikus sávváltási funkciókat tartalmaz.

Végül olyan részletek, mint az ujjlenyomat-olvasó a jármű specifikus funkcióinak eléréséhez, valamint egy sokoldalú középső konzol hozzájárulnak a modern és kényelmes élményhez a 2024-es Santa Fe fedélzetén. Ez a modell ígéretet tesz arra, hogy egyensúlyt teremt a teljesítmény, a kényelem és az innováció között, megfelelve egyre igényesebb közönség SUV szegmensének követelményeinek.

Forrás: Car and Driver

2024-03-22T03:07:50Z dg43tfdfdgfd