ELON MUSK JöVőRE éRKEZHET A REPüLő TESLA

2025-ben kezdik meg az új Tesla Roadster tömeggyártását, amivel kapcsolatban meglepő kijelentéseket tett a milliárdos. Szerinte az új jármű „nem is igazán autó”, hanem inkább olyan „rakétás cucc”.

Elon Musk gyakran tesz hihetetlen kijelentéseket, legyen szó a Mars kolonizálásáról vagy föld alatti autópályákról, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a milliárdos számos lehetetlennek tartott projektet vitt már végbe.

A Tesla vezér most a CNN riporterének, Don Lemonnak a podcastjában szerepelt, ahol több dolgot is elárult a várhatóan 2025-től kapható Tesla Roadster modellről és számos közeléti kérdésről is kifejtette véleményét. A műsor egyik legmekhökkentőbb kijelentéséről a Hamu és Gyémánt számolt be.

Elon Musk nem tartja kizártnak, hogy a Tesla Roadster repülni is tud majd.

A milliárdos elismerte, hogy az autó fejlesztése egyelőre nem halad olyan tempóban, mint ahogyan azt korábban remélték, de szerinte csak úgy tudják felülmúlni a  futurisztikus kinézetű Cybertruckot, ha vegyítik a SpaceX és a Tesla technológiáját. Véleménye szerint az új jármű „nem is igazán autó”, hanem inkább olyan „rakétás cucc”.

(Hamu és Gyémánt)

(Borítókép: Elon Musk. Fotó: GettyImages)

2024-03-25T16:08:36Z dg43tfdfdgfd