EGY 19 éVES RéSZEG Nő TöRT DARABOKRA EGY MéREGDRáGA PORSCHE TAYCANT (VIDEó)

Egy benzinkút biztonsági kamerái rögzítették a sokkoló felvételeket, ahogyan egy 19 éves részeg nő darabokra, totálkárosra tör egy méregdrága Porschét.

Döbbenetes, ami történt, és megmutatja, hogy egy milyen balesetet szenvedhet valaki, ha részegen ül a volán mögé. Reméljük, a 19 éves nő soha nem ülhet már a volán mögé, könnyen halálos balesetet okozhatott volna.

Egy Porsche Taycannal kezdett száguldani a Broadway közelében hajnali 4 óra körül, amikor elvesztette a kontrollt és egy benzinkút parkolójába a csapódott. A felvételeken látni, milyen gyorsan hajtott a fiatal vezető, majd hányszor pördül meg.

Hála a szerencsének és a Porsche biztonságtechnikájának, életben maradtak az autóban ülők. Az autó jelesre vizsgázott, már csak emiatt is megéri az árát, de amit a nő tett, az elfogadhatatlan és büntetendő.

A Fox arról számolt be, hogy az egyik kerék végül egy másik autó szélvédőjében állt meg. Az autóban egy 20 éves férfi is ült, aki súlyos sérüléseket szenvedett, magától már nem tudott kiszállni a roncsból, míg a 19 éves ittas nő csodával határos módon könnyebb sérülésekkel megúszta az incidenst.

(Videó a lap alján)

2024-03-25T12:35:13Z dg43tfdfdgfd