AZ úJ NISSAN KICKS 2025 SOK TERVEZéSI éS KéNYELMI úJíTáST HOZ

A Nissan Kicks 2025 számos figyelemreméltó újítást mutat be tervezésében és funkcionalitásában. Egy új motor és a négykerék-hajtás lehetőségének mellett a jármű meglepő dizájnelemeket is magával hoz.

+Az Amerikai Haditengerészet megkapja az utolsó 17 gyártott Super Hornet repülőgépet

+Videó: Gázpalackok okoznak zűrzavart egy brazil város domboldalán

Az esztétikai újdonságok között található egy visszafogott “KICKS” logó a C-oszlopon, valamint egy olyan bevonat az oldalsó szoknyákon, amely imitálja egy sportcipő textúráját. A Bose hangrendszer hangszórókat kínál a vezető és az utas fejtámláiban, így egy lenyűgöző hangélményt nyújt.

Emellett apró részletek, mint például a Nissan logója a fényszórókon és az oldalsó tükrökön, biztosítják, hogy a vezető mindig emlékezzen az autó modelljére.

Az “Aláírás” fények az autó elején szintén stílusos érintést adnak, különösen az SR modell esetében, amely tartalmaz további LED fénycsíkokat. És kényelem szempontjából a “Zero-Gravity” hátsó ülések ergonómikus támaszt nyújtanak, így kényelmesebb testtartást biztosítanak hosszú utazások során.

Ezek a funkciók részletes figyelemre vallnak, és azt mutatják, hogy a Nissan elkötelezett amellett, hogy differenciált vezetési élményt nyújtson a 2025-ös Kicks modellel.

Forrás: Car and Driver

2024-03-24T01:42:23Z dg43tfdfdgfd