AZ úJ MORGAN PLUS FOUR öSSZEHOZZA A HAGYOMáNYT éS A MODERNITáST HARMóNIáBAN

Az új Morgan Plus Four ötvözi a hagyományt és a modernitást harmóniában (X (Twitter) / @morganmotor)

Az új Morgan Plus Four egy finom modernizálási megközelítést hoz, miközben megtartja a modell klasszikus esszenciáját.

+ Lewis Hamilton bemutatja képességeit a klasszikus autóverseny játékban

A kevés vizuális változtatás ellenére az autó több mint 70 év tervezésének evolúciója marad, bár jelentős technikai frissítésekből profitál. Az alumínium platformon alapuló CX generáció a Plus Four lehetőségeket kínál, mint a Dinamikus Kezelési Csomag, amelyet a Nitronnal együttműködve fejlesztettek ki, és a felfüggesztés beállításait személyre szabottabb vezetési élmény érdekében biztosítja.

A karosszériaváltozások magukban foglalják az új első és hátsó sárvédőket, valamint az új első splittert és hátsó diffúzort, amelyek szoborszerűbb megjelenést kölcsönöznek. Mind az első, mind a hátsó lámpák is frissítésre kerültek, frissebb megjelenést és jobb megvilágítást biztosítva.

A BMW TwinPower 2,0 literes motorja 255 lóerőt és 258 lb-ft nyomatékot szállít, ami agilis teljesítményt biztosít 0-ról közel 100 km/h sebességgel körülbelül 4,8 másodperc alatt.

Az utastér frissítéseket kapott Sennheiser audiórendszerrel, LCD kijelzővel és világítással, megtartva a hagyományos stílust klasszikus bőrtechnikákkal. Míg a Plus Four megtartja a márka hagyományát, a Morgan új esztétikai irányokat kutat a legújabb koncepciókkal és modellekkel, mint például a Super 3.

A modell gyártása idén májusban kezdődik, a következő hónapban, és az árak várhatóan 94,765 dollártól kezdődnek, személyre szabási lehetőségekkel.

Fonte: Car Magazine

Ez a tartalom mesterséges intelligencia segítségével készült

2024-04-16T16:30:57Z dg43tfdfdgfd