AZ ALFA ROMEO MUTATOTT EGY RéSZLETET A MILANO SUV-BóL

Az Alfa első B-SUV-ját április 10-én mutatják be Milánóban.

"A jövő profilja". Az Alfa Romeo ezt a meghatározást használja egy Instagram-posztban, amely annak a B-SUV Milano profilját mutatja be, amelyet április 10-én lepleznek le Milánóban. 

A Milano az idei év egyik legjobban várt modellje. Bár az elmúlt hónapokban néhány kémfotón és egy hivatalos videón keresztül már megismerhettük egy kicsit a kompakt olaszt, a nagy leleplezésre csak napok múlva kerül majd sor.

Nagy visszatérés

Hat év szünet után az Alfa Romeo a Milanóval tér vissza a B-szegmensbe, a modell körülbelül 4 méteres hosszával a Stelvio és a Tonale alatt helyezkedik el. Az Instagramon fellelhető fotón jól láthatjuk az oldalprofilt, de a nyitott fényszórókból is láthatunk egy keveset.

A teaser videó hátterében Milánó városa látható, amely az Alfa Romeo első elektromos modelljének a nevét adta. Ami a belső teret illeti, a vázlatok tipikus Alfa-stílusról árulkodnak, a műszerfalat pedig úgy tűnbik, összességében a Tonale-tól örökölte.

A villanymotor megegyezik majd a Jeep Avenger és a Fiat 600e villanymotorjával, amely 54 kWh-s akkumulátorral 400 km körüli hatótávolságot kínál.

Később 100 lóerős, 1,2 literes, 3 hengeres, és 3 hengeres turbós benzinmotorral szerelt változatok is következhetnek, amelyet tisztán belsőégésű és mild hibrid változatban is használhatnak.

2024-03-29T14:44:38Z dg43tfdfdgfd