A VOLKSWAGEN HIVATALOSAN BEMUTATJA AZ úJ ID. BUZZ GTX-ET: RETRO-MODERN DIZáJNNAL ELLáTOTT ELEKTROMOS FURGON

A Volkswagen hivatalosan bemutatta az új ID. Buzz GTX-et, a híres és klasszikus furgon erős és elektromos változatát. A retro-modern dizájnú Buzz GTX erős megjelenést kínál a rövid vagy hosszú tengelytávú opciók között, például nagyobb kerekekkel és új festékszínnel.

+ A videó megmutatja a Zaporizhzhia ukrán vízerőművet közvetlenül érő orosz Kh-101 cirkáló rakétát

Belül a jármű sötét tónusú és piros részletekkel rendelkező környezettel, memóriás elektromos ülésekkel és egy modern szórakoztató rendszerrel rendelkezik.

Ami a teljesítményt illeti, a Buzz GTX két elektromos motort kap, amelyek 335 lóerőt szállítanak, és kb. 6,5 másodperc alatt gyorsítanak 0-ról 100 km/h-ra, legnagyobb sebessége pedig 160 km/h.

A vontatási képességek versenyképesek, a rövid tengelytávú modell akár 1800 kg-ot is vonzhat, míg a hosszú tengelytávú modell akár 1600 kg-ot is. Az akkumulátoropciók a választott tengelytávtól függően változnak, akár 91 kWh-ig is terjedve a hosszú modell esetében, gyors töltési lehetőséggel.

Az ID. Buzz GTX ötvözi a klasszikus design nosztálgiaját a fejlett elektromos technológiával, ígéretet téve egy tágas és erős furgonra nulla kibocsátással.

A bemutató tervezett időpontja 2024 nyara, egy új lehetőséget hozva a magas teljesítményű elektromos járművek piacára.

Fonte: Car Magazine

2024-03-22T17:54:07Z dg43tfdfdgfd