A VOLKSWAGEN GOLF HARLEQUIN LENYűGöZI AZ AUTóRAJONGóKAT SZíNEIVEL

A 1996-os Volkswagen Golf Harlequin egy színes és érdekes lelet! Ez a sokszínű változat a Golf-ból egy gyári ajánlat volt, amely négy élénk színben keverte és illesztette össze a paneleket: Chagall Kék, Ginster Sárga, Tornádó Piros és Pisztácia Zöld.

Kezdetben az amerikaiak zavartan fogadták, de a Golf Harlequin bátor és vidám stílusát később értékelték. A Volkswagen úgy döntött, hogy korlátozott számban gyárt Golf Harlequinet az Egyesült Államokba 1996-ban, azonban az amerikaiaknak a speciális kiadásokkal kapcsolatos ismerethiánya lassú értékesítéshez és a modell gyártásának leállításához vezetett rövid időn belül.

Manapság a jól megőrzött Golf Harlequinek nagyon keresett gyűjtői daraboknak számítanak és értékelik őket a Volkswagen rajongók körében.

A modell ritkasága és egyedisége, kombinálva élénk tervezésével és érdekes történetével, hozzájárult növekvő népszerűségéhez a gyűjtők és a Volkswagen autórajongók körében. A Golf Harlequin mára az 1990-es évek autókultúrájának ikonjává vált.

Forrás: Car and Driver – Ez a tartalom AI segítségével készült

2024-04-10T01:41:29Z dg43tfdfdgfd