A TWR BEMUTATJA A SUPERCATET, AMELY A KLASSZIKUS JAGUAR XJS-T 600 LóERőVEL úJRAALKOTJA

A TWR leleplezi a Supercat-ot, amely a klasszikus Jaguar XJS-t 600 lóerős teljesítménnyel újraalkotja (Instagram / @the_kyza – @magnuswalker – @twrperformance)

A TWR Supercat egy modern újrateremtése a klasszikus Jaguar XJS-nek, amelyet szénszálas kialakítás és több mint 600 lóerős V12-es motor jellemz, ígérve ezzel a teljesítménnyel többet.

+ Videó: Kamikaze drone lerombolja a Buk-M1 légi védelmi rendszer indítóberendezését

Ez az első projekt az új TWR-től, amely most Fergus Walkinshaw irányítása alatt áll, Tom Walkinshaw fia, az eredeti TWR egyik alapítója.

A Supercat egy modernizált megközelítése a grand tourer Jaguar XJS-nek, amely 2025-ben ünnepli 50. születésnapját, és jelzi a TWR visszatérését az egyedi autók építésére szakosodott vállalatként.

Az 88 tervezett egységgel a Supercat tisztelettel adózik a TWR sikerének az 1980-as és 1990-es években, különösen az XJR-9 és XJR-15 autókkal a ‘Le Mans-i 24 órás versenyen’, a világ egyik legrégibb autóversenyén.

Az új TWR csapatában tapasztalt szakemberek dolgoznak olyan cégekből, mint a McLaren, Ferrari, Porsche, valamint Formula 1-es csapatok, mint a Mercedes és a Renault. A Supercat tervezése, teljesítménye mellett, a kocsit könnyebbé és ellenállóbbá teszi a szénszálas paneljeinek köszönhetően.

A TWR Supercat ára több mint 337 000 dollárra rúghat az Egyesült Királyságban, és a bemutató tervezett időpontja 2024 nyara, valószínűleg a Goodwood-i Sebesség Fesztiválon lesz.

Bron: Car Magazine

Ez a tartalom az IA segítségével lett létrehozva, és szerkesztői csapat által lett átnézve.

2024-05-02T17:40:33Z dg43tfdfdgfd