A MASERATI MCXTREMA ELKEZDI A PáLYATESZTEKET A VáSáRLóKNAK TöRTéNő SZáLLíTáS ELőTT

A Maserati MCXtrema elkezdi a pályateszteket a vásárlóknak történő szállítás előtt (Instagram @maserati)

A MCXtrema a Maseratitól, egy alapos fejlesztési fázis után, végre elkezdte a versenypályán való tesztelést. Ezek a tesztek az utolsó lépések közé tartoznak a 62 darab vásárlóknak történő szállítása előtt a 2024-es nyár végén.

+ Kattints ide a videó megtekintéséhez

Mielőtt a pályára került volna, az autó szigorú virtuális és szimulációs teszteken esett át, összesen több mint ezer órányi elemzést eredményezve. Ezeknek a teszteknek a fő célja, hogy biztosítsák a MCXtrema teljesítménye megfelel a Maserati vásárlók elvárásainak, ötvözve a gyorsaságot és a magas teljesítményt.

Maserati MCXtrema. Instagram @maseratiFotók és videó: Instagram @maserati

Látványosan a MCXtrema átdolgozott szénszálas karosszériával rendelkezik, amelyet az aerodinamika maximalizálására terveztek. A design klasszikus szuperautókra, mint a Ferrari 365/512 BB és a De Tomaso Panterák emlékeztet.

A belső tér, amely az egyszemélyes versenyautók által inspirált, minimalista pilótafülkével rendelkezik, F1 stílusú kormánnyal és egy nagy, integrált képernyővel a műszerek számára. Habár egyszemélyes versenyautónak tervezték, van lehetőség utasülés hozzáadására az érdeklődők számára.

A 724 lóerős Nettune V6 motorral, hatsebességes szekvenciális váltóval és versenyminőségű szénszálas fékekkel felszerelve, a MCXtrema izgalmas és kizárólagos vezetési élményt ígér. Azonban, mindössze 62 darab gyártásával, és mindegyik már eladva, a MCXtrema megszerzésének lehetősége csak néhány szerencsés számára adott.

Maserati MCXtrema. Instagram @maseratiFotók és videó: Instagram @maserati

For

rás: Car Magazine

2024-03-28T22:53:41Z dg43tfdfdgfd