A FERRARI TöRTéNELMI éS EXKLUZíV KISAUTó-GYűJTEMéNYE áRVERéSRE KERüL

Az autósport rajongóinak lehetőségük nyílik hazavinni egy exkluzív Ferrari autóverseny kisautók gyűjteményét 1:43 arányban, amely elérhető a Bring A Trailer árverésén.

+ Porsche új elektromos szuperautó gyártását fontolgatja a Mission X sikerét követően

Ez a gondosan kiválasztott gyűjtemény 47 történelmi modellt tartalmaz, elegáns vitrinben mutatják be, amely emlékeztet a modénai Enzo Ferrari Múzeumra Olaszországban.

Az IXO által gyártott modellek az 1950-es évektől napjainkig terjednek, különös hangsúlyt fektetve azokra az öt autóra, amelyeket Michael Schumacher vezetett győzelmei során 2000 és 2004 közötti bajnokságokban.

A modellek között olyan érdekességek is vannak, mint a #7 Ferrari 158, amely a kék és fehér dekorációjával kiemelkedik, valamint olyan lenyűgöző történetek, mint John Surtees, aki egy nem piros Ferrarival nyerte meg a pilóták bajnokságát. Az alumínium vitrin LED-es világítással rendelkezik, a Scuderia Ferrari címerével és ikonikus pilóták összeállításával.

Az árverés, minimális árat nem tartalmazva, lehetőséget kínál az érdeklődőknek egy valódi autóipari műalkotás megszerzésére.

2024-03-26T23:19:00Z dg43tfdfdgfd