A FERRARI BEMUTATJA A 12CILINDRI SZUPERAUTóT ONLINE KONFIGURáTORRAL TESTRESZABHATóSáGHOZ

A Ferrari leleplezte legújabb elülső motoros szuperautóját, a 12Cilindrit, egy modellt, melyben egy erős 6,5 literes V-12-es motor és egy megosztó véleményeket kiváltó dizájn található.

+ Porsche új elektromos szuperautó gyártását fontolgatja a Mission X sikerét követően

Míg egyesek értékelik a Daytona inspirálta retró stílust, mások úgy vélik, hogy vonzóbbá válna néhány módosítással. Hogy mindenki ízlését kielégítse, a Ferrari online konfigurátora lehetőséget biztosít a rajongóknak álmaik autójának testreszabására lenyűgöző választékban.

+ Kattintson ide a Ferrari 12Cilindri videójának megtekintéséhez

A Ferrari konfigurátora több mint 25 színt kínál a külső festéshez, melyeket Klasszikus, Történelmi, Alap és Kiegészítő kategóriákba sorolnak. Választhat továbbá ötféle kerék és kilencféle féknyereg szín közül.

Lehetőség van részletek testreszabására is, mint például a kerékcsavarok, a kipufogó és akár a tető, amely lehet szénrost vagy panorámaüveg. Emellett a belső tér 15 bőrszínlehetőséget és Alcantara betétek választékát kínálja még nagyobb testreszabhatóság érdekében.

Azonban annak ellenére, hogy ennyi testreszabási lehetőség áll rendelkezésre, a 12Cilindri már most kifogyott a legtöbb vásárlónak. És egy 423.000 dolláros kezdőárú kupé és egy 466.000 dolláros kabrió esetében ez a szuperautó nem megfizethető a legtöbb ember számára.

Forrás: Motor1.com

Ezt a tartalmat mesterséges intelligencia segítségével készítették.

2024-05-07T15:13:35Z dg43tfdfdgfd